Dacă le-a fost greu cu trei jurați, concurenții MASTERCHEF vor avea și mai mari emoții săptămâna aceasta pentru că trebuie să impresioneze nu mai puțin de 200 de persoane.
Prima probă în care concurenții rămași în joc trebuie să muncească în echipa are loc la cantina socială, acolo unde au de pregătit două meniuri complete pentru cele 200 de persoane care vin să ia masă.
Cât este de complicat să faci echipă atunci când ești de fapt în competiție cu toată lumea, concurenții MASTERCHEF vor simți pe pielea lor la cantina socială, proba care le va testa nu doar calitățile de bucătari, ci și pe cele de coechipieri.
În ediția de săptămâna trecută a show-ului MASTERCHEF au fost stabilite cele două echipe: echipa roșie, condusă de Gina și echipa albastră, condusă de Victor. Entuziasmul de a găti pentru persoane fără posibilități materiale, care nu au ce pune pe masa s-a transformat odată cu intrarea în bucătăria cantinei într-un haos.
Cum să te impui ca lider, cum să delegi, cum să împarți echipa astfel încât abilitățile fiecărui concurent să fie exploatate la maximum și, mai ales, cum să faci ca mâncarea să fie nu doar gustoasă, ci și gata la timp, toate acestea le vor da mari bătăi de cap concurenților MASTERCHEF. Presați de timp, împinși de la spate de cei trei jurați, concurenții își vor testa limitele, vor ieși scântei de-a dreptul și nervii întinși la maximum vor da naștere multor comentarii acide.
Miza câștigării probei în deplasare este mare: echipa care pierde va intra la „Testul sub presiune”, care vine întotdeauna cu eliminări. Astfel, cea de-a doua probă a serii, care pe mulți îi va pune în dificultate, se va lăsa cu lacrimi de deznădejde, descurajări, dar și eliminări. Despre ce este vorba și cine pleacă acasă, telespectatorii ProTv vor descoperi într-o nouă ediție MASTERCHEF, marți de la 20.30.